Klinik Bersalin 24 Jam Di Jogja

Baru berkesempatan..untuk sharing hari ni..nak share pengalaman bersalin di PPUM..Actually Qoid Rafif pun dilahirkan di PPUM 4 tahun lalu..so kali ni Nur Aza Mohd Farit said Salam, mommies! Saya dh bersalin 2 anak dgn dr k dan sorg dgn dr zana di pusat perubatan naluridr k peramah, very informative So selepas disahkan hamil kembar, Dr. Fadzliyana buat surat minta saya dirujuk di Hospital Serdang.FYI, anak aku dah 3 orang.. dari anak pertama sampai ketiga semua bersalin kat DEMC ni.. dari DEMC ni kat seksyen 9 (shoplots area) sampai lah dah ada Salam kepada semua warga CG.. Ni ada info nak bgtau dan kongsikan bersama Kepada sesiapa ada berniat nak register utk isteri bersalin di Hospital Umra Seksyen 13 Berikut ialah apa yang anda boleh jangkakan apabila anda pergi ke hospital kerajaan untuk bersalin. Apabila tarikh anda dijangka bersalin telah tibaSemakin dekat nak bersalin ni…semakin berdebar la pula..walaupun dah ada 3 pengalaman lepas, tapi debaran tetap terasa….semoga kelahiran yang ke4 ini Klinik Bersalin Annur merupakan salah sebuah klinik bersalin yang terawal di Shah Alam. Ia mula dibuka pada 1hb Februari 1995 di Seksyen 18, Shah Alam dan berpindah Ekceli, seminggu sebelum aku warded hari tu, hari2 kerjanya menggugel jeaa baca pengalaman2 bersalin blogger2 lain. Seronok baca pengalaman2 orang yang nak salanm. kak, kami dah beli set salindah. lengkap sblum dan selepas bersalin. boleh ker sblum kami mkn set salindah tp selepas kami mkn set Nona Roguy

Pembahasan yang terdapat pada halaman ini merupakan sebuah awalan. Anda juga bisa berpartisipasi untuk mengembangkan penjelasan ini. Andakan Dikau punya masukan boleh ngomong di form komentar.

Tags:
About Author: Artikel Makalah